Kylie Jenner: de succesvolste telg van de Kardashian-familie

Kylie Jenner is met haar 386 miljoen volgers een van de populairste vrouwen op heel Instagram. Hoewel haar looks hier zeker aan hebben bijgedragen, heeft deze brunette veel meer in petto; heel veel meer. Ze werd jaren geleden bekend door de reality show Keeping up with the Kardashians. Deze stijgende populariteit heeft ze goed benut. zag je kansen en die heeft ze met beide handen gepakt.

Met haar eigen cosmeticalijn gaat ze – op z’n zachtst gezegd – wel lekker. Ook heeft ze eigen bedrijven op het gebied van swimwear en baby care. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Kylie Jenner in het jaar 2020 werd uitgeroepen tot de jongste selfmade miljardair ter wereld. Deze dame heeft dus ook zeker weten de brains en het doorzettingsvermogen. Zelf is ze ook moeder van twee kinderen. Ze lijkt dus wel echt het totaalpakketje te zijn.

Dat Kylie zelf niet vies is van een uitdagende foto hier en daar, dat wordt wel duidelijk als je op haar Instagram kijkt. Je ziet veel shoots in gewaagde outfits of bikini’s, waarbij ze haar afgetrainde figuur zeker niet geheim houdt voor de buitenwereld. Zojuist plaatste ze op haar Instagram Story een video waarop ze haar nieuwe felroze bikini showt. En eerlijk is eerlijk: deze staat haar wel héél goed. Bekijk de video van de Instagram van Kylie hieronder: