Monica Geuze ging onder het mes

Monica Geuze is allang geen onbekende meer in Nederland. Zo werd zij in 2021 uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland door FHM en kennen we onder andere als presentatrice van Temptation Island, vlogger, ondernemer, auteur, DJ en ga zo maar door. Het begon allemaal bij haar vlogcarrière waar zij haar volgers een kijkje in haar leven gaf. Sindsdien is zij dan ook altijd eerlijk geweest tegen haar volgers op sociale media en is zij niet bang om persoonlijke onderwerpen te delen. Nu is dat weer het geval en heeft Monica Geuze een TikTok gedeeld, waarop te zien is dat zij een borstverkleining heeft uitvoeren doen en zij het zakje met implantaten na de operatie laat zien aan haar volgers. Zo schrijft zij onder de video dan ook: ‘Bye Girls’.

Onlangs werd het onderwerp besproken in Geuze & Gorgels, de gezamenlijke podcast van Monica Geuze en Kaj Gorgels. Hie vertelde zij dan ook openhartig over haar vergrotingen. Zo was zij na de eerste keer erg tevreden over haar voorgevel, maar toen zij daarna onverwacht zwanger werd ging haar voorgevel ontzettend groeien: “Toen werden ze zo groot dat toen ik erna ging ontzwangeren het allemaal ging slinken. De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan. Dat was niet goed voor mijn zelfvertrouwen.”

Ze is jarenlang onzeker geweest

Daarom ging Monica dan ook voor de tweede keer onder het mes, omdat zij door haar gegroeide voorgevel ook voor grotere implantaten moest gaan. Uiteindelijk was zij toch niet helemaal tevreden over het eindresultaat en was Monica jarenlang onzeker en had zij het gevoel dat het niet meer bij niet bij haar paste. Daarom heeft zij er dan ook nu voor gekozen dat het tijd is om terug te gaan naar haar natuurlijke vorm. Wij vinden het een hele dappere stap van Monica Geuze om een verkleining te doen en daar zijn haar volgers het dan ook helemaal mee eens.

@monicageuze

Bye girls✅♬ original sound – nostalgia central🎶