Wie is Indigo Oord?

Indigo Oord werd bekend bij het grote publiek dankzij haar optreden in het tweede seizoen van De Bachelor, waarin Thomas van der Vlugt op zoek is naar de liefde. Zij stelde zich kandidaat en veel mensen waren direct onder de indruk van haar charmante voorkomen. Uiteindelijk leidde haar flirts met Thomas niet tot een relatie. Tegen RTL Boulevard gaf ze daar meer uitleg over: ‘Achteraf gezien denk ik dat wij geen match waren en dat het in Nederland vrij snel stuk zou zijn gelopen. Thomas en ik hadden wel een sterke aantrekkingskracht. Iedereen die keek, zei ook tegen mij dat de vonken er vanaf spatten. Maar ik ben toch wel een stuk jonger, heb dat vrije studentenleven en ik weet nog niet heel goed wat ik wil met mijn leven. Thomas was veel meer op zoek naar stabiliteit, naar iemand met wie hij dingen kan plannen.’ 

Haar optreden in De Bachelor bekroonde ze ook met een notering in de FHM500 van 2022. Naast haar modellenwerk is Indigo een modestudent in Amsterdam. Op haar profiel is te zien dat ze houdt van reizen, festivals en het strand. Ze is 22 jaar en afkomstig uit Friesland. Wij selecteerden de fijnste foto’s van Indigo Oord (Instagram). Deze vind je hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)