De droomvilla van Joel Beukers

Terug in 2018 kocht Joel Beukers samen met zijn vriendin Dionne EsmĂ©e Snel hun droomvilla voor 1,5 miljoen euro in Eenmes. De woning moest wel helemaal verbouwd worden. De woonboerderij is namelijk gebouwd in 1880. De woning is ondertussen compleet omgetoverd tot een prettige villa met rieten dak. Joel zei al in eerdere YouTube-video’s dat hij niet eens huis zou kopen als jij daar niet ze rest van zijn leven zou willen blijven. Gelukkig woont hij nu samen met zijn Dionne en hun twee kindjes in hun droomhuis.

Ze ruilden een 85 vierkante meter appartement is voor een maar liefst 4000 vierkante meter aan grond met een top woning. In maart 2021 liet Joel nog op Instagram een video zien met hoe hun tuin gaat worden, met onder andere twee dikke lounge hoeken en een grote plek voor de kinderen om te spelen. In de achtertuin is ook een zwembad en een overdekte jacuzzi te vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)


Inside look in de woning

Joel gaf in een video samen met 538+ een snelle inside look in zijn droomhuis en in zijn mancave. De video gaat over bekende Nederlanders die een passie hebben voor gamen, net als Joel Beukers. De woonkamer van zijn huis noemt hij de family area, hier wilt hij het gewoon netjes en rustig hebben zonder gekke fratsen. Gamen wordt ergens andere gedaan “anders wordt het zo’n zooitje in huis”, aldus Joel.

De keuken is vrij open en licht. Grote witte kasten samen met een groot kookeiland. Niet om te vergeten een levensvoorraad van zijn eigen sport supplementen. “Zelf drink ik geen koffie dus dan maar suikervrije Monster Energie”, verder was er in zijn koelkast niet meer interessants te vinden dan melk, fruit en boter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)


Het interessante stuk op zijn terrein: de mancave van Joel Beukers, een volledige schuur met van alles waar wij van dromen. Niet alleen staan hier een paar van zijn sportauto’s maar ook is er een pokertafel en een goed gevulde bar met drank. En natuurlijk om niet te vergeten, een grote bank met een dikke tv waar hij videogames speelt.

Meer willen zien? Check dan de video!