Waar gaat Hypnotic over?

Hypnotic is een misdaadthriller met Ben Affleck in de hoofdrol. Hij speelt een rechercheur Danny Rourke, wiens zevenjarige dochter vermist is. De zaak van zijn vermiste dochter is nog steeds niet opgelost en hij denkt dat zijn dochtertje Minnie nog steeds in leven is. Rourke gaat toch maar weer aan het werk. Hij is samen met zijn partner bezig met het oplossen van een aantal bankroven. Tijdens dit onderzoek ziet hij overeenkomsten met de ontvoering van zijn dochter.

In de kluis van een van de banken die overvallen is, vindt hij een foto van zijn dochter met daaronder de tekst: “Find Dell Rayne”. Dit zorgt voor een obsessieve jacht op dit persoon. Op een dag heeft hij hem gevonden en leidt de achtervolging hem naar het dak van een gebouw. Door een soort ‘mind control’ zorgt Dell Rayne dat de collega’s van Rourke hun pistolen niet op hem richten, maar op Rourke. Hierna springt hij van het dak en verdwijnt hij. Rourke wil er hierna alles aan doen om Dell Rayne in zijn handen te krijgen en om zijn dochter weer te vinden.

Bekijk hieronder de trailer:

 

Wat zijn de reacties/scores van de Hypnotic met Ben Affleck?

Het verhaal klinkt best wel vet als je het zo leest, maar toch krijgt de film erg slechte reviews. Op Rotten Tomatoes krijgt de film een Tomatometer-score van 37%. Dat valt dus vies tegen.