Huidskleur afstemmen bij roze mannenkleding

Roze mannenkleding kan een fantastisch vleugje diversiteit toevoegen aan je garderobe. Wanneer je overweegt roze kledingstukken aan te schaffen, let dan goed op welke tint je kiest. Je wilt niet dat de tint in je gezicht zich laat verdwijnen. Mode is om mee te spelen, probeer eens in tegenstelling te werken. Voor een blekere huid werkt een sterkere, diepere toon het beste. Heet roze past bij donkerdere huidtinten. Daarom is het belangrijk om verstandig je schaduw te kiezen. Een verkeerde keuze in tint kan je hele outfit breken. 

roze kleding stijltips MAN MAN
Foto via Instagram @armandombb_

Roze mannenkleding matchen met andere kleuren

Roze is verrassend veelzijdig en kan goed werken met veel andere kleuren. Wel zijn er enkele die meer complementair lijken dan andere. Met name ingetogen tonen zoals marine, zwart, wit en grijs zijn het beste te combineren. Wees echter niet bang om te experimenteren met je kleurencombinaties. Roze kan namelijk ook werken met een reeks andere kleuren, waaronder crème en zelfs donkergroen.

roze kleding stijltips MAN MAN
Foto via Instagram @Iamgalla

Manieren

Voor degenen die roze mannenkleding als casual look prefereren, kan een roze T-shirt een uitstekende keuze zijn. Gemakkelijk te dragen met een Chino of jeans en witte sneakers; je zomerse look is direct af. Of je naar kantoor gaat of een zakelijke bijeenkomst hebt, een roze overhemd kan een fantastische keuze zijn. Combineer het met een panatlon in een donkere of neutrale tint en klassieke schoenen, zoals zwarte leren instappers zoals de classy loafer. Dit zijn de kleurencombinaties die altijd werken

roze kleding stijltips MAN MAN
Foto via Instagram @Malikarakurt_

Heb je ook weleens dat je kleding past in een winkel en denkt: dit staat me echt niet?. Om dit te voorkomen hebben wij stijltips om de juiste kleding af te stemmen op jouw huidskleur. Dit met gegarandeerd succes voor de volgende keer.

Wij zochten alvast voor jou de beste roze-items uit om dit voorjaar te kunnen rocken!