Onder het motto ‘vroeger was alles leuker’ worden spellen van vroeger in een nieuw jasje gestoken. Denk aan de Pokémon Go app en de onlangs gelanceerde Kamergotchi app. Om die goede oude tijd nog één keer optimaal te beleven, hebben wij de beste elastiek guns voor je geselecteerd voor een potje kantoor oorlog.

Houten Sniper

elastiek-guns-sniper-manman

Dit is toch wel hét geweer onder de houten guns. Deze kun je beter niet gebruiken om op elkaar te richten, want dit komt redelijk hard aan. Het enige nadeel is dat hier maar 5 elastieken op passen, maar wanneer je de echte skills hebt, is één shot natuurlijk genoeg. Deze gun kun je aanschaffen voor maar 35 euro via Amazon.com.

PPK Rubber band gun

elastiek-guns-ppk-manman

Deze gun is perfect voor een potje à la James Bond. Hij is klein en dus ideaal om in je snelheid een paar collega’s uit te schakelen. En hij kost maar 22 euro.

Elastiek gun MP5

elastiek-gun-mp5-manman

Voor wanneer je hier iets meer geld voor over hebt, is dit de absolute topper. Deze MP5 kost namelijk zo’n 105 euro, maar dan heb je ook wat. Met zo’n 24 elastieken op je gun ben jij sneller dan de rest van je collega’s.

Elastiek pump-action shot gun

elastiek-gun-pumpaction-manman

De kit van deze gun wordt compleet aangeleverd met 100 elastieken die je zeker nodig gaat hebben, want deze gun kan namelijk tien elastieken tegelijk afschieten waardoor je sowieso je doelwit raakt. Of je moet echt heel slecht zijn. Voor ongeveer 33 euro is hij van jou.

Na dit speelkwartier te hebben gehad is het weer tijd voor de serieuze zaken, anders gaat het je nooit lukken om met deze financiële geheimen rijk te worden.