Roodharige mannen opgelet: jullie worden gezocht

Je haarkleur blijft een dingetje. Welke kleuren vinden vrouwen het aantrekkelijkst? En wat moet je doen met je eerste grijze haar? Wanneer we het hebben over problemen die je kunt ondervinden aan je haarkleur zijn het ook de roodharige mannen die hierover kunnen meepraten. De clichés en grappen over ‘gingers’ zijn in overvloed te vinden. De organisatie Red Hot probeert om het stereotype beeld dat mensen hebben bij roodharige mannen te veranderen. Dat doen ze met een jaarlijkse kalender.

Naaktkalender voor het goede doel

De jaarlijkse kalender van Red Hot zet gespierde roodharige mannen extra in het zonnetje. De oproep van de organisatie is daarom simpel: val jij in de doelgroep of heb jij een vriend die hier perfect voor gemaakt is? Meld je dan vooral aan. Dit kan onder andere via het Instagram account van Red Hot. De opbrengsten van de kalender worden ieder jaar aan het goede doel gedoneerd. Dit jaar zijn dat onder andere Born This Way (het goede doel van Lady Gaga) en It’s In The Bag’ een goed doel dat kanker bestrijdt. Een extra reden om je bij de roodharige mannen te voegen die zich al hebben aangemeld.

Eerst nog even trainen voor je je aanmeldt

Voel jij je aangesproken door de oproep, dan is het wel verstandig om nog wat te gaan trainen. De shoot zal namelijk veel naakt bevatten. Een sixpack, gespierde armen en goed bijgehouden lichaam is een must. Check vooral dus nog even de 10 oefeningen om thuis je sixpack te trainen. Helemaal ready om je aan te melden voor de shoot? Bekijk in dat geval dan alleen nog even de kapsel inspiratie tips voor roodharige mannen. Zo kan jij afgetraind en stijlvol voor de dag komen en boven het bed van menige dame belanden.