Een rood hoofd na het sporten

De meeste mannen die trainen hebben er nauwelijks of geen last van, een rood hoofd. Als jij diegene bent die dit krijgt, hoef je je echter niet te schamen. Maar hoe kan het nou dat de ene man het wel heeft en de ander juist niet? Genen bepalen simpelweg of jij een rood hoofd krijgt. Dit geldt hetzelfde voor het zweten tijdens of na het sporten.

Rood hoofd na het sporten: gezond of ongezond? MAN MAN

Is dit gezond of ongezond?

Het blijkt dat je een goede doorbloeding hebt onder de wangen als jij een rood hoofd krijgt na het sporten. Hiervoor hoef jij je dus niet voor te schamen, omdat het juist super gezond is. De bloedvaten lopen door je hele lichaam, zodat de aderen het bloed terug naar je hart kunt pompen. Deze kleine bloedvaatjes zitten dus ook onder de wangen. Op het moment dat je aan het sporten bent, worden de bloedvaatjes wijder om zo meer bloed te pompen naar je spieren. Hierdoor krijgt je huid ook een energieboost. Dus hoe vaker jij gaat sporten, des te meer vitamines en mineralen je door je hoofd pompt. Wat resulteert in een gezond lichaam en een energieke huid.

Rood hoofd na het sporten: gezond of ongezond? MAN MAN

Meer sporten dus

Een hoofd hebben als de kleur van een tomaat heeft dus geen enkele negatieve invloed op je training en zal juist je trainingen kunnen bevorderen. Omdat je nu weet dat het gezond voor je is. hoef je er absoluut niet voor te schamen en kan je hieruit motivatie halen.

Ga nog voor de zomer aanbreekt voor jouw droomlichaam. Maar hoe doe je dit in zo’n korte tijd. Je zit hem allemaal in de combinatie van de juiste voeding, de juiste workout en motivatie. Mocht jij behoefte hebben aan richtlijnen met betrekking tot jouw workout. Check dan het trainingsschema voor spiergroei. Zo kan jij in 12 weken jouw summer body realiseren.