Zoek een sport die jij leuk vindt

Sporten is één van de belangerijkste motivatie tips om je leven weer een boost te geven. Beweging zorgt er namelijk voor dat endorfine wordt aangemaakt., wat resulteert in een gevoel van euforie en geluk. Door een sport te kiezen die jij zelf écht leuk vindt, zal de drempel veel lager zijn om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Ook zal je genieten van de sport zelf. Zo creëer je een dubbele geluksgevoel en kom je veel makkelijker van de bank af.

Vind jouw diepste ‘waarom’

Wat is jouw diepste ‘waarom’? Lees deze vraag nog een keer vanaf het begin, neem een minuutje om na te denken en beantwoord de vraag eens voor jezelf. Waarom doe je hetgene wat jij doet? Waarom droom jij van hetgene? En waawrom lukt het steeds niet om van de bank af te komen? Zodra jij je diepste ‘ waarom’  beantwoord hebt, zul je een motivatieboost krijgen om zo wel je dromen na te gaan.

De 6 beste motivatie tips Man Man
Foto van Instagram iamgalla

Wees je eigen kracht en doe het voor jezelf

Ze zeggen wel eens. Dat je de meest krachtigste persoon op aarde bent als je op jezelf kan bouwen. Dit komt omdat je van niemand afhankelijk bent en jezelf kan vermaken en motiveren. Vind de kracht in jezelf en doe het dan ook voor jezelf. Zo zul je zien dat je veel meer zin hebt in het leven.

Omring jezelf met gemotiveerde mensen

Zodra jij je omringt met één of meerdere gemotiveerde mensen, zul jij ook in een gemotiveerde flow raken. Zorg dus dat je op zijn minst één of meerdere mensen hebt in je kring, die gemotiveerd is in het leven. Deze gemotiveerde persoon, kan je ook weer flink helpen met je sportprestaties. Hoewel je het niet moet zien als een wedstrijdje, vinden wij mannen het natuurlijk altijd wel lekker om de strijd aan te gaan. Dit zorgt voor een een extra boost.

De 6 beste motivatie tips Man Man
Foto van instagram kosta_williams

Heb een positieve kijk richting je doelen

Begin met een positieve kijk te hebben op het leven en richting je doelen. Het klinkt cliché, maar je moet eens nagaan hoe negatief de meeste mensen zijn. Probeer altijd het positieve te zien in het negatieve en je zult zien dat je een gelukkigere persoon wordt met meer motivatie dan ooit.

Motivatie tips: video

Door deze motivatie tips, kun je je klaar stomen om van de bank af te komen! Maar om je visie naar een next level te tillen kun je hier een motivatievideo bekijken.