De zomer komt er weer aan dus je zult nu echt alle zeilen moeten bijzetten om met een sixpack over de stranden te kunnen flaneren. Als jij iets te veel hebt genoten van al het lekkere eten en drinken waardoor een strak lichaam echt ver uit het zicht is geraakt, dan hebben wij de oplossing voor je.

Sixpack door plastische chirurgie

Ja, je leest het echt goed. Masterpiece Hospital in Bangkok biedt nu de ‘instant sixpacks’ aan waardoor jij niet alleen de legday, maar ook gewoon de hele gym kan skippen. Je moet er wel wat tijd voor over hebben, want de operatie moet in verschillende fases worden uitgevoerd. ‘Wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden’, toch? We gaan er echter wel van uit dat je goed onder narcose wordt gelegd, dus je voelt er gelukkig niks van.

sixpack
Foto Facebook: Masterpiece Hospital

Twee soorten operaties

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn zin krijgt, zijn er twee verschillende soorten operaties. De eerste is gericht op de stevigere man die een hoger vetpercentage heeft. De ander is speciaal voor de ‘skinny’ man die vrijwel geen vet en spieren heeft.

De twee methodes worden op verschillende manieren opgebouwd. Om van een stevig postuur naar een sixpack te komen, dient er vet te worden weg gehaald. Dit wordt, zoals ze dat zeggen, ‘weggezogen’ uit de buik streek. Hierdoor trekt de huid strak om het lichaam en komen de buikspieren meer tot uiting. Dit is gek genoeg de meest natuurlijke manier. De andere operatie wordt gedaan door implantaten onder de huid te plaatsen. Deze implantaten moeten de buikspieren vormen waardoor het lijkt alsof je een echte sixpack hebt. Als jij het aandurft om deze operatie te ondergaan mag je eerst een ticket naar Bangkok boeken. Vervolgens ben je zo’n 3.000 euro kwijt aan de plastische chirurgie, dus het is niet niks.

Valt dit toch niet in jouw straatje, probeer dan op een natuurlijke manier af te vallen. Met de volgende tips kan jij 10 kilo afvallen zonder te sporten.