Het populairste scheerapparaat

In het jaar 1939 maakte de wereld kennis met de eerste Philishave, een scheeraparaat gebaseerd op een fietsdynamo. Sinds dat moment is Philips de nummer 1 op het gebied van Male Grooming. Want mannen, laten we eerlijk zijn: wie heeft er nou niet een scheerapparaat, trimmer of ander grooming apparaat van Philips in zijn handen gehad? Het is ook niet voor niks dat de Philishave het populairste scheerapparaat voor mannen is. Om het 80-jarige jubileum van Philips Male Grooming te vieren komt het merk nu met een limited edition scheerapparaat: de Philishave Heritage Edition.

scheerapparaat philips trimmer

Een toffe make-over

Hoewel dit nieuwe scheerapparaat de look heeft van de eerste Philishave uit 1939, is ‘ie volledig geoptimaliseerd aan de hand van constante verbeteringen in de afgelopen 80 jaar. De flexibele scheerhoofden passen zich met vier onafhankelijke bewegingen volledig aan de contouren van het gezicht aan, waardoor scheren voor iedereen eenvoudig wordt. Want elk gezicht in anders. Zelfs in de nek en op de kaaklijn zorgt de Philishave Heritage Edition voor de beste prestaties.

Het profiel van het ComfortCut Blade Systeem glijdt soepel over de huid. Dit zorgt ervoor dat jouw scheerbeurt gladder en comfortabeler dan ooit tevoren wordt – en dat terwijl deze techniek je tegelijkertijd beschermt tegen huidirritaties en wondjes. Als kers op de taart beschikt dit scheerapparaat over een uitklapbare trimmer, perfect voor het onderhoud van je snor, bakkebaarden en baardlijnen.

philips scheerapparaat trimmer baard

De Philishave Heritage Edition kan je zowel met als zonder snoer gebruiken en kan, nadat hij volledig is opgeladen, maar liefst 60 minuten draadloos scheren. Dit zijn ongeveer 20 scheerbeurten! Mocht je echt een verwilderde baardgroei hebben en een hekel hebben aan schoonmaken, dan ben jij gelukkig met dit apparaat. Hij kan namelijk simpel worden schoongespoeld onder de kraan. Klap de scheerhoofden eenvoudig open, draai de kraan open en spoel hem af.

philips trimmer scheerapparaat philips scheerapparaat trimmer mannen

Shaver Heritage Edition

Philips €79,99 Shop nu

Voor een bedrag van €79,99 heb jij dit iconische scheerapparaat in huis. Een paradepaardje voor de verzorgde man.