De Lidl zet een robotstofzuiger in de aanbieding

Het is misschien wel de chillste aankoop die je kunt doen als je een hekel hebt aan schoonmaken: de robotstofzuiger. En je kan het geniale apparaat nu aanschaffen, gewoon online bij de Lidl.

De VILEDA® Robotstofzuiger VR 201 PetPro is geschikt voor dierenharen en kun je gebruiken op harde vloeren maar ook op tapijt. Dit maakt een kat of een hond in huis nemen ineens een stuk leuker.

goedkope robotstofzuiger van de lidl

Check deze link om naar de Lidl website te gaan

Laat het apparaat lekker onder je bed door paraderen, want hij pakt ook gewoon al die (irritante) stukken mee zoals onder je meubels en in kleine hoekjes. In totaal past er 500 ml stof in en hij doet 90 minuten lang z’n werk (precies genoeg om twee afleveringen af te kijken).

Heb je een trap? Geen probleem, dit geniale apparaat heeft sensoren dat ervoor zorgt dat hij trappen vermijdt. Kortom, ideaal voor ieder huishouden.

VILEDA® Robotstofzuiger VR 201 PetPro

Meer info over de robotstofzuiger in deze link

Je zal wel denken ‘maar als ik die serie verder wil kijken dan wil ik niet gestoord worden door het geluid van die stofzuiger’. Ook hier hoef je je geen zorgen over te maken want hij is gebouwd met een extra geluidsarme modus waardoor het geluidsniveau wordt beperkt tot 60 dB. Dus wanneer Netflix vraagt of je klaar bent voor de volgende aflevering dan is jouw antwoord zonder twijfel ja.

robotstofzuiger

Robotstofzuiger

Lidl €199 Shop nu

Ben jij fanCheck deze link voor meer info en om te bestellen. Bekijk ook de nóg voordeligere robotstofzuiger van Bol.com!