Honden zijn loyaal

Honden brengen een groot deel van hun leven door met observeren. Ze observeren onze manieren, routines en eigenaardigheden. Ze begrijpen ons waarschijnlijk beter dan we onszelf begrijpen en ondanks het feit dat ze je door en door kennen, blijven ze loyaal. Loyaler dan een mens ooit zal zijn. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet. Als jij je hond eten geeft, met hem wandelt en met hem speelt dan houdt hij van je en blijft hij loyaal.

Ze beschermen je

Er is natuurlijk een reden waarom ze ingezet worden als waakhond. Jouw hond beschermt je met zijn leven. Hij zou er, tenzij je echt een luie hond hebt, alles aan doen om te zorgen dat je veilig bent.

hond man man 01
Vrouwen versieren

Vrouwen houden van honden, het is nu eenmaal zo. Dus vanzelfsprekend is het feit dat honden ook goed werken om vrouwen te versieren. Uit eerder onderzoek is zelfs gebleken dat mannen die vrouwen benaderden terwijl ze een hond mee hadden bij maar liefst 30% van de vrouwen scoorden, terwijl dit zonder hond maar bij 10% was. Een goede reden dus om nog een extra rondje met jouw hond door het park te lopen. En als je helemaal indruk wilt maken, koop je gewoon een hondenriem die matcht bij jouw outfit. Chicks guaranteed. 

Jouw hond is wel blij om je te zien

Heb je er weer voor gezorgd dat je meisje boos op je is en hoeft ze je even niet te zien? Je hond zou dat nooit doen. Hij is altijd wel blij om je te zien. Daarnaast hebben honden een natuurlijk gevoel van empathie, waardoor ze kleine veranderingen in onze emoties kunnen waarnemen en je willen troosten. Jouw hond is dus gewoon gratis therapie als je een beetje down bent.

Heb jij echt geen tijd om voor een hond te zorgen, maar mis je wat in je leven? Zo word jij een interessantere man.