De robotstofzuiger is het beste excuus om lui te zijn

De laatste uitbreiding van het assortiment van dit merk is de robotstofzuiger. Het apparaat is vooral handig voor wat kleinere woonruimtes en is geschikt voor harde vloeren. Heb je dus een prachtig laminaatparket net gelegd, dan is dit de uitkomst.

De batterij heeft een gebruikstijd van zo’n 90 minuten; lang genoeg om de woonkamer, keuken en de hal weer helemaal stofvrij te maken. Mocht de accu toch leeg raken, dan keert de robot uit zichzelf terug naar het laadstation.

goedkope robotstofzuiger bol.com

Check deze link voor meer info & bestellen

De Medion MFD18600 is een instapmodel en dat betekent dat het ding alles doet wat je wenst, maar ook niet meer dan dat. Ben je bijvoorbeeld gewend aan de wat luxere uitvoeringen met bijvoorbeeld een standaard reinigingsplan of een mogelijkheid om het stofzuigen na een onderbreking te hervatten, dan kun je beter kijken naar een wat uitgebreider model. Heb je niet al te veel eisen en ben je al blij dat je niet zelf hoeft te stofzuigen, dan is deze robotstofzuiger je beste vriend.

De goedkope robotstofzuiger is te koop bij Bol.com

Het apparaat werkt geheel zelfstandig en reinigt je parket, laminaat, tegels en tapijt helemaal zelf. De borstels aan de zijkant halen het vuil bij elkaar zodat ook het stof bij de plinten niet wordt vergeten. De dunne uitvoering van de robotstofzuiger zorgt ervoor dat het apparaat ook onder lage tafels en stoelen zijn werk kan doen.

robotstofzuiger

Robotstofzuiger

Bol.com €122 Shop nu

De ingebouwde infrarood sensors fungeren als een soort oog zodat de robotstofzuiger alle obstakels perfect weet te vermijden. Het opvangbakje zal je bij dit model wel zelf moeten reinigen, maar voor 105,99 euro is dat een kleine moeite. En de klantenbeoordeling van 4,5 uit 5 geeft wel aan dat dit ding zijn werk goed uitvoert.