Het lijkt een ‘normaal rijtjeshuis’ te zijn dat op Funda staat

Als je langs dit huis zou lopen dat nu op Funda staat, zou je niets bijzonders opvallen: je zal hooguit denken dat het een heel standaard rijtjeshuis is. Wat je niet wist is dat je je zo hard kon vergissen, want wacht maar eens totdat je in de tuin komt. Normaal gesproken zou je je hoofd niet voor dit huis omdraaien, maar als je de tuin ziet had je gewild dat dit de plek was geweest die je thuis had kunnen noemen.

Funda

Het huis bevindt zich in Almelo

Dit huis dat zich in Almelo bevindt kost 295.000 duizend euro. Dat is voor een huis met een waar vakantieresort in de tuin niet eens zo heel veel geld. Daarbovenop is het huis uitgerust met zonnepanelen waardoor de energierekening reuze zal meevallen. Ook heb je zo een positieve invloed op het milieu.

Funda

Zo’n tuin zie je niet vaak op Funda

Bij dit huis verwacht je hooguit een klein schattig tuintje waar je op een zomerse dag leuk buiten kan zitten. Niets is minder waar. Achter dit huis zit namelijk een gigantische tuin met zwembad. Het zwembad is 8 meter lang en 6 meter breed. Ook kan het zwembad overdekt worden met een zijl waardoor er geen viezigheid het water in kan komen. Als je denkt dat dit zwembad alle ruimte in de tuin inneemt, heb je het mis. Naast het zwembad beschikt de tuin nog over een overdekt terras, een barbecue en een gastverblijf.

Badkamer

De binnenkant van dit huis mag er ook zijn

Ook van binnen is het huis niet verkeerd. Het heeft een ruime woonkamer met woonkeuken. Op de begane grond zit een grote badkamer met inloopdouche. De eerste verdieping van dit huis beschikt over twee slaapkamers en een tweede badkamer. Op de tweede verdieping zit nog een slaapkamer.

Zie hieronder meer beelden van de woning:

Keuken

Terras

Funda