Combekk zorgt voor stoere mannenkeuken

Een huis meubileren en op een stijlvolle manier inrichten kan nog een behoorlijke klus zijn. Met interieur tips voor een mannelijk huis kom je meestal al een heel eind. Er is echter een grote kans dat het stijlvol inrichten van je keuken een beetje achterblijft. Jammer, want als je je hele woning als een mancave aan het inrichten bent is het zonde om je keuken te verwaarlozen. Het Nederlandse merk Combekk zorgt er met zijn Dutch Ovens voor dat jouw keuken een stoere uitstraling krijgt. Zo wordt de keuken al gauw je lievelingsplek in huis. Wie had dat gedacht?

combekk

Hollandse ovens

Gietijzeren pannen worden ook wel ‘Hollandse ovens’ genoemd. Dit komt doordat het oorspronkelijk Nederlanders waren die ooit ijzer in grote zandvormen goten om zo grote potten en pannen te maken. Deze manier zien we terug in de ovens van Combekk, waarbij ook met gietijzer gewerkt wordt. De Dutch Ovens van Combekk zijn ontzettend divers. Van chili con carne tot je eigen brood, en van kreeft tot een ouderwets stoofpotje; alles is mogelijk met de Dutch Ovens. Naast de ovens bestaat het assortiment uit pannen, schorten, ovenhandschoenen en pannenhouders.

combekk

Dutch Oven Thermometer Dark Grey 24CM

Combekk €279 Shop nu
combekk keukengerei

Fry Pan Green 28CM

Combekk €149 Shop nu

Duurzaam met Combekk

Combekk streeft duurzaamheid na. Het gaat dus duidelijk niet alleen om wát je kookt, maar ook hoe en met welke attributen. Deze visie is terug te zien in het materiaal waar zij mee werken. 100% van het materiaal waar ze mee werken is gerecycled. Dit zorgt voor interessante, unieke ovens. Het kan namelijk zomaar voorkomen dat je oven gemaakt is van een fietsframe, gevangenis-tralies of een spoorrails. Check de website van Combekk voor het gehele aanbod en lekkere recepten.

pannen zwart