Een gigantische camper te koop op Marktplaats

We hebben al veel campers voorbij zien komen. Denk bijvoorbeeld aan de camper in de Air Force One bus en de Porsche camper. We moeten zeggen dat deze er toch wel echt bovenuit springt. Deze kan je namelijk ongeveer gelijk stellen aan een hele woning. Als je alleen de foto’s van binnen zou zien zou je ook niet doorhebben dat het hier om een camper gaat in plaats van een huis.

Camper

Er zijn veel slaapplaatsen aanwezig

Je kan hier met een grote groep mensen slapen. Met een heel gezin kan je hier makkelijk in overnachten. Ook kan je met dit voertuig er makkelijk mee op uitgaan met je vrienden. Er kunnen namelijk wel 6 personen in slapen. Verder is er een keuken aanwezig, een badkamer met douche en toilet en een ruime woonkamer. Zo ontbreekt er niets aan. De camper is gebouwd in 2013. Er zijn nog niet zo ontzettend veel kilometers gemaakt met dit grote voertuig: ongeveer 17.000. Van binnen is er veel ruimte en ziet het er luxe uit. De prijs die je voor de camper moet betalen is 199.000 euro. Een flink bedrag dus, maar je krijgt er ook wel wat voor terug.

De camper heeft pas een opknapbeurt gehad

Hij is 12 meter lang en 2,55 meter breed. Hij staat in Budel om bezichtigd te worden. Alleen als je het voertuig in het echt ziet kan je een indruk krijgen van hoe reusachtig die wel niet is. De camper staat al een tijdje te koop; sinds 19 mei 2019. Wel is die recent opgeknapt dus hoef je niet bang te zijn dat die compleet uit elkaar valt op het moment dat je wegrijdt.

Zie de beelden van de occasion hieronder:

Slaapkamer

Badkamer

Camper

Camper

Achterkant

Hal