Vanwege zijn documentaire Rico: Dream Big besloot de kickbokser namelijk met zijn vriendin Naomy van Beem op de rode (gele) loper te verschijnen. Het zal geen verrassing zijn dat de 27-jarige Naomy van Beem er daar piekfijn uitzag. Bovendien hebben de twee veel gemeen. Zo was Naomy voorheen ook personal trainer. Misschien dat de twee elkaar zo ook hebben leren kennen? Verder is bekend dat ze al moeder is van een zoontje.

Rico Verhoeven en Naomy van Beem zijn officieel

Op 28 februari ging de nieuwe documentaire Rico: Dream Big in première. Deze vierdelige documentaire verschijnt vanaf maart op Amazon Prime en geeft een kijkje achter de schermen bij Rico Verhoeven. Vandaar dat de twee zich goed gekleed meldden in Amsterdam om de fotografen flink los te laten gaan op de rode loper (die op de foto’s overigens geel is).

In de Instagram-post schrijft Naomy het volgende: ‘Een hele geslaagde avond met al je belangrijke mensen, kan niet wachten totdat iedereen je docu kan zien. Ben super super trots op je maar dat weet je!‘ Ook maakt ze nog een grapje want de eerste foto is heel lief en zoetsappig, maar op de tweede foto (swipe naar rechts) is Rico wat handtastelijker en zien we zijn hand op de billen van zijn vriendin. Naomy beschrijft dit als het verschil tussen Instagram en het echte leven.

Wat kan je verwachten van Rico: Dream Big?

Rico: Dream Big volgt Rico Verhoeven tijdens een enerverende periode in zijn leven. De 32-jarige topsporter begint namelijk op leeftijd te raken en moet gaan nadenken over zijn toekomst. Zo wil hij in de filmwereld actief blijven. Verder gaan we in de documentaire zien wat hem drijft en waar zijn vechtlust vandaan komt. Bekijk hieronder de trailer: 

 

Nog meer te weten komen over Rico Verhoeven? Lees dan in dit artikel hoe hij vuurwapentraining krijgt voor zijn film The Black Lotus.