Rico Verhoeven gaat de hoofdrol spelen in zijn eigen film

Hoewel de rol van Rico Verhoeven relatief klein was in de serie Undercover, geldt dit niet voor zijn rol in de film The Black Lotus. The King of Kickboxing gaat namelijk de hoofdrol vertolken in de Engelstalige actiefilm, die hij bovendien coproduceert. Volgens Verhoeven gaat The Black Lotus lijken op actiefilms als Taken en Man on Fire; echte klassiekers dus.

Al enige tijd houdt Rico zich flink bezig met de film. zo deelde hij al ruim een jaar geleden een foto op Instagram waarop te zien is dat hij druk bezig is met het script van de film.

The Black Lotus zit vol met actie

De film zal gaan over een oud-militair (gespeeld door Verhoeven) die zijn wapens voor de laatste keer tevoorschijn mag toveren om zijn liefde van zijn leven te redden. Normaal gebruikt Verhoeven alleen zijn eigen lichaam om andere mannen toe te takelen, maar de film vereist zwaarder geschut. Er zullen dus zeker wapens aan bod komen. Hier heeft Verhoeven dan ook de nodige training voor nodig.

Hij plaatste vandaag een video op Instagram waarop hij te zien is met een wapen. Het onderschrift luidt: Movie prep……One of my first weapon handling tranings a while back 🔥”

De première van The Black Lotus stond gepland in 2020, maar zoals vrijwel alle films is de releasedatum uitgesteld. Wanneer de nieuwe film wél te zien zal zijn, is nog onduidelijk.

Wanneer is het volgende gevecht van Verhoeven?

Natuurlijk blijft kickboksen hobby nummer 1 van Verhoeven. Hij deelde ongeveer een maand geleden op Instagram een foto met de tekst: “Who do you want me to square off with? Because I’m ready for who ever is coming…..💪🏻”

Helaas is er nog weinig nieuws over een eventueel nieuw gevecht van Verhoeven. Jamal Ben Saddik, Benjamin Adegbuyi en Badr Hari worden als mogelijke tegenstanders genoemd. De tijd zal het leren.