Rico Verhoeven in actie voor een film

We kunnen na heel wat wereldtitels en overwinningen wel zeggen dat Rico Verhoeven een parel in zijn vak is. De sporter beschikt over een onvoorstelbaar doorzettingsvermogen en lijkt onverslaanbaar. Hoewel we hem natuurlijk allemaal kennen als de kickboks koning van Nederland, lijkt Verhoeven zijn andere talenten ook te willen ontplooien. Aan ambities geen gebrek, want Rico zal de hoofdrol van zijn toekomstige internationale actiefilm The Black Lotus vervullen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

In de nieuwe actiefilm zal Rico de rol innemen van een oud-militair die nog een keer op missie moet om zijn geliefde te redden. De kickbokser deelde onlangs een video op Instagram, waarop hij in actie op een spectaculaire wijze zijn tegenstander aanpakt en de scène vervolgens afsluit met een koprol en een schot. Met de caption “Taking this achting game real serious…keep moving, keep growing, keep learning… see you at work”, gaf Verhoeven zijn volgers een kijkje achter de schermen.

Rico ondergaat een metamorfose

De kickboks koning kroop het afgelopen jaar meerdere keren in de grime en liet zich omtoveren in –  naar eigen zeggen – een ware Tom Hanks. Hoewel menig volger dit jaar werd voorgesteld aan Rico zijn nieuwe look, deelde hij onlangs weer een exclusief kiekje van zijn metamorfose.

Hoe we de sporter voornamelijk kennen met zijn gladgeschoren gezicht, snappen wij goed dat voor de film de krachtpatser moet beschikken over alle stoere details. Een baard zou daarom perfect matchen met zijn personage. De 32-jarige kickbokser lijkt al enige tijd bezig te zijn met de productie van de film waar hij de hoofdrol in trotseert. Hoewel hij nog vrij weinig vrijgeeft over de details en de releasedatum, verraste hij onlangs zijn ruim 1,8 miljoen fans op Instagram met de beelden. Sommigen volgers gaven aan twee keer te moeten kijken wie er op de foto staat. Bekendheden en fans reageerden met opmerkingen als “Wie is dit?” en “Keep it, but trim it a little bit”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)