Rico Verhoeven in de film Black Lotus

In de film Black Lotus zal Verhoeven de rol aannemen van een oud-militair die nog één keer op missie moet om zijn geliefde te redden. Volgens de kickbokser gaat de film lijken op actieklassiekers zoals Man on Fire en Taken.

Rico stelt zelf dat hij het erg spannend vindt om in een internationale actiefilm te gaan spelen. Echter krijgt hij nu de kans om een droom werkelijkheid te laten worden. Hij zal zich, net zoals bij al zijn gevechten, optimaal voorbereiden om het maximale uit zichzelf te halen. De Nederlander mag zijn ervaring, vooralsnog bestaande uit kleine rolletjes in Bluf, vechtershart en de speelfilm van Dylan Haegens in de praktijk gaan brengen bij z’n grootste klus ooit. Ook verscheen Rico in Jean-Claude Van Damme’s Kickboxing Retaliation en speelde hij het hoofdpersonage in de Nederlandse versie van de animatiefilm Ferdinand. De filmshoots stonden gepland in 2019 in Amsterdam, Londen en Sofia, Bulgarije. Zoals te zien op onderstaande foto, is Rico nog bezig het script te leren.

View this post on Instagram

🧐🤓🧐 #script #blacklotus

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

Het project wordt geproduceerd door Tom de Mol en Marcel de Block, die samenwerken met Christian Mercuri van Capstone Pictures. Verhoeven zal de film ook zelf coproduceren.