Rico Verhoeven laat zijn geld graag rollen

Eerder zagen we al hoe Rico Verhoeven deze brute Range Rover kocht. Gezien zijn vermogen kan hij het zich dan ook zeker veroorloven om dit soort producten met enige regelmaat aan te schaffen. Natuurlijk kon een motor niet ontbreken.

Het gaat om een Suzuki motor

De motor is van het merk Suzuki en ziet er stijlvol uit. Het gaat om een GSX-R1000 motor. Deze wordt veel op grote schaal omdat die enorm populair is. Hij ziet er niet alleen goed uit maar het is ook een motor waar je op de weg daadwerkelijk iets mee kan.

De GSX-R1000 is een motor met een rijke geschiedenis. Al in 2001 kwam de motor uit, die sindsdien alleen maar geïnnoveerd is. Deze motor is gemaakt voor de sportieve man. Hij ziet er stijlvol uitziet en je kan er ook nog eens verschrikkelijk hard mee gaan. Daarnaast is hij ontzettend licht. Verder blinkt hij uit in het snelle optrekken. Ook staat hij binnen no time stil. Het is wel duidelijk dat Rico Verhoeven met deze motor het beste van het beste binnen heeft.

De prijs van de motor van Rico Verhoeven

Natuurlijk krijg je zo’n motor niet voor niets. Je kan je wel voorstellen dat je een behoorlijk geldbedrag zal moeten neerleggen. Voor deze motor betaal je dan ook ongeveer 16.000 euro.

View this post on Instagram

Life is fast so try to keep up 💨

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

Andere motoren

Zoals je kan zien is de motor van Rico Verhoeven heel vet. Deze Triumph Speed Triple 3 is ook niet verkeerd en geliefd bij elke motorliefhebber. Op deze motor zou je bijvoorbeeld een vette roadtrip kunnen maken door Nieuw-Zeeland.