Angelina Jolie is een succesvolle actrice

Als je deze vrouw ziet, denk je in eerste instantie dat je misschien te maken hebt met foto’s van de jongere Angelina Jolie. Jolie is een succesvol actrice die drie golden globes en een Oscar heeft gewonnen én we kunnen haar wel toevoegen aan het lijstje van de mooiste actrices ter wereld. Chelsea Marr heeft bijzonder veel van haar weg. Door haar schoonheid zou je bijna zeggen dat ze wel familie van elkaar moeten zijn.

Chelsea Marr is een kopie van Angelina Jolie

Chelsea Marr is bij lange na niet zo bekend als Jolie, maar minstens net zo mooi. Dat is dan ook te zien aan het aantal Instagram volgers dat ze heeft. Chelsea Marr komt uit Aberdeen, dat in Schotland ligt. Ze is 16 jaar jonger dan Jolie. Zelf reageert ze als volgt op het feit dat veel mensen haar een kopie vinden van de wereldberoemde actrice: “,Als ik in de spiegel kijk, zie ik imperfecties, zoals veel vrouwen dat zien. Ik zou mezelf nooit willen vergelijken met zo’n geweldige vrouw als Angelina Jolie, maar ik ben jullie erkentelijk voor alle positieve berichten. Het is verfrissend en bewonderenswaardig, want ik heb jullie nooit ontmoet. Liefde aan jullie allemaal.”

Ook Galinka Margaeva toont veel gelijkenissen met Angelina Jolie. Je zou haar dan ook zeker moeten bekijken. Chelsea Marr ziet er in ieder geval adembenemend mooi uit. Wij hebben de beste foto’s van haar geselecteerd:

View this post on Instagram

S U M M E R🎶🏖🌞🍉🍦

A post shared by Chelsea • (@chelsealmarr) on

View this post on Instagram

Summer I feel you..☀️💫🌿

A post shared by Chelsea • (@chelsealmarr) on

View this post on Instagram

🐒

A post shared by Chelsea • (@chelsealmarr) on