Scrabble is enorm populair

Bordspelen zie je vaak niet met zoveel stijl als bij dit bordspel. Waarschijnlijk heb jij wel een aantal scrabble fanatiekelingen in de familie zitten die op een spelletjesavond alles op alles zetten om te winnen. Het is dan ook wel één van de meest populaire spellen in de Nederlandse huiskamers. Met dit  bordspel kan jij scrabble naar een hoger niveau brengen.

Luxe

Dit luxe Scrabble bordspel is erg zeldzaam

Er zijn maar 10 van deze bordspelen in omloop. Hierdoor is deze scrabble ontzettend zeldzaam. Dit bordspel is haarfijn afgewerkt met prachtig hout. Het bord kan je soepel draaien zodat tijdens het spelen perfect naar het bord kunnen kijken zonder daarbij hun nek te breken. Onder het bord zit een lade die je kan openmaken waar je het scoreboek, de tegeltjes en de tegelhouders in op kan bergen. Kortom: met dit bordspel speel je scrabble als nooit tevoren.

Scrabble bordspel

Hoeveel kost het bordspel?

De prijs die je er voor neerlegt is niet mals: 250 euro. Zo veel geld geef je gewoonlijk waarschijnlijk niet uit aan bordspelletjes. Helaas is het spel nu helaas wel uitverkocht. Wel zal die binnenkort waarschijnlijk weer beschikbaar zijn.

Luxe

Andere leuke bordspelen

Als je niet zo van scrabble houdt of de prijs je toch wat te gortig is hebben wij suggesties voor bordspelen die je met je vrienden kan spelen. Ook deze Game of Thrones editie van Kolonisten van Catan is een aanrader.