Jong talent Ricardo Kishna

Ricardo Kishna werd door velen als een heel groot talent gezien. In 2014 en 2015 speelde Kishna de sterren van de hemel in de Amsterdam ArenA bij AFC Ajax. In 2015 maakte hij de overstap naar het Italiaanse SS Lazio. Hier had hij een goeie start, hij speelde 15 wedstrijden in de basis. Alles rolde lekker totdat Ricardo een blessure kreeg en een operatie moest ondergaan.

Na twee maanden kwam hij terug het veld op maar hoe onwaarschijnlijk het ook is, dezelfde blessure kwam weer terug, maar nu een stuk heftiger. Na deze twee blessures was er niet veel meer over van Kishna, na een huurperiode bij Lille OSC is hij in 2017 terugkomen naar ons kikkerlandje, terug bij de club waar het allemaal begon, in Den Haag, bij ADO.

 

Goede investering van Kishna

De Hagenees die dus weer terug is bij zijn oude club heeft kennelijk zijn mooie Amsterdamse penthouse niet meer nodig. Hij woont op dit moment in Hyde Park in Hoofddorp.

In 2016 heeft Ricardo Kishna 9 ton neergelegd voor de woning. Vijf jaar later blijkt dit een prima investering zijn te geweest, Kishna vraagt nu namelijk 2,4 miljoen voor het penthouse. Of hij dit ook daadwerkelijk gaat krijgen is natuurlijk nog maar afwachten. Maar we weten ondertussen wel hoe het gaat met al dat overbieden.

kishna 1

 

Kijkje in de woning

Deze woning bezit 203 vierkante meter aan woonruimte. Er zijn drie slaapkamers met één master-suite. De master suite heeft een eigen badkamer en een prachtig uitzicht over de zuid-as van Amsterdam. Er is een grote woonkamer die verbonden staat aan de keuken en eettafel. Het heeft ook nog eens een grote inloopkast waar een je als normaal persoon al je kleren makkelijk kwijt zou moeten kunnen.

Als je de trap omhoog neemt, kom je uit op een groot dakterras waar een heerlijke loungeset zit. Dit is de perfecte plek voor een barbecue met vrienden of vriendinnen.

Buiten de 2,4 miljoen die Ricardo Kisha vraagt voor het penthouse, betaal je 377,77 euro per maand aan servicekosten. Voor het erfpacht leg je ook nog ruim 1600 euro neer. Je zal dus meer dan normaal geld moeten verdienen om dit huis te kunnen kopen. Bekijk hieronder nog een aantal foto’s:

kishna 2

kishna 3
Foto via Funda