Adele viel veel af door haar sportverslaving

De reacties rondom het gewichtsverlies van Adele waren zeer wisselvallig. Veel van haar fans zagen haar namelijk als een rolmodel voor de vollere vrouwen en toen ze afviel, was ze dit niet meer. Waarom viel Adele dan zoveel af? Heel het internet was namelijk in shock toen Adele de foto van haar nieuwe lichaam op Instagram plaatste. Ze plaatste deze foto echter niet om haar lichaam, maar om iedereen te bedanken voor de felicitaties.

Waar de fans niet aan hebben gedacht bij het zien van de transformatie was dat het natuurlijk twee jaar geduurd heeft. De reden achter het drastische gewichtsverlies van Adele was haar sportverslaving. Het had alles te maken met haar mentale gezondheid.

De allergrootste reden dat Adele begon met sporten was vanwege haar angst en door te sporten voelde ze zich beter. Ze wilde graag sterker worden en het gewichtsverlies was hiervan het resultaat. Adele was op een gegeven moment zo verslaafd aan het sporten dat ze het wel 2 รก 3 keer per dag deed. Ze geeft ook aan dat dit niet realistisch is voor de meeste mensen, maar zij was op dat moment in principe werkloos en werkte met meerdere trainers.

De zangeres schittert op de nieuwe cover van Vogue

Adele straalt met haar nieuwe lichaam op de cover van de nieuwste British Vogue. In haar stuk heeft ze het voornamelijk over moederschap, angst, uit elkaar gaan en over scheiding. Ook praat ze over het feit dat ze weer helemaal klaar is om beroemd te zijn. Ze schittert met haar prachtige lichaam in de mooiste kledij en ze is bijna onherkenbaar met een aantal jaren geleden. Een ding is in ieder geval zeker: ze schittert op de nieuwe cover van Vogue.

Check hieronder de foto’s van Vogue: