Het derde seizoen van La Casa de Papel

We hebben jullie al meerdere malen nieuws verschaft over La Casa de Papel seizoen 3. Zo zijn er al opmerkelijke beelden in het verleden verschenen van het derde seizoen en werd er al onthuld wat het nieuwste doelwit zal zijn van. Zo waren alle acties in de eerste twee seizoenen van La Casa de Papel gericht op de Koninklijke Munt van Spanje, maar daar komt dit seizoen verandering in. Volgens SpanjeVandaag staat er nu een overval gepland op de Banco de España, en deze gaat next-level zijn. De kluis van de Banco de España vind je namelijk niet op de begane grond. Maar dat is nog niet alles. De kluis zou namelijk één van de best beveiligde plekken ter wereld zijn. Hij ligt zo’n 48 meter onder het Stadsplein in Madrid en is omringd door met water gevulde gangen. Je kan je wellicht wel voorstellen hoe gevaarlijk het kan zijn wanneer jij je bevindt in een ondergrondse kamer, waarbij het water alsmaar begint te stijgen. Zoek dan maar eens naar lucht.  Deze hindernissen beloven dus een overval met veel spanning en sensatie. Netflix zette net een korte video online waarbij de releasedate van La Casa de Papel seizoen 3 is onthuld. Check hem hieronder:

 

Releasedate van La Casa de Papel seizoen 3

Zoals je in de bovenstaande video kan zien, verschijnt La Casa de Papel seizoen 3 in de maand juli op Netflix. Zet de desbetreffende dag, vrijdag 19 juli, maar vast in je agenda. Dit is nog eventjes geduld hebben, maar hopelijk is het het wachten meer dan waard.

La Casa de Papel behoort in onze ogen tot de beste Spaanstalige series op Netflix. Echter heeft de streaminggigant nog veel meer voor ons in petto. Er wordt namelijk ook hard aan de weg getimmerd aan Nederlandse Netflix Originals.