Trap de lente af met deze droombak

Het internet staat vol met verborgen parels, vooral op het gebied van auto’s. Van onuitwisbare racemonsters tot verfijnde klassiekers, we krijgen er maar geen genoeg van. Wij kwamen op de website van Moyersoen Auctions een Rolls-Royce occasion tegen waar je “u” tegen zegt. Het dakje eraf tijdens de zonnige dagen, de juiste zonnebril op je hoofd en gaan. Zie jij jezelf al cruisen in deze parel van een klassieker?

rolls-royce occasion corniche MAN MAN 01

Rolls-Royce occasion

Sinds vanochtend 10.00 uur heb jij de mogelijkheid om een bod uit te brengen op deze Rolls-Royce occasion. Het gaat om een witte Rolls-Royce Corniche uit het jaar 1983. De huidige kilometerstand staat op zo’n 85 duizend miles en het betreft een wagen met automatische transmissie. Deze Rolls-Royce beschikt over een motor met 8 cilinders, met een cilinderinhoud van 6.750 cm2. Wat betreft het uiterlijk van de auto vallen er natuurlijk twee aspect enorm veel op: het statige Rolls-Royce embleem op de neus en het bruinkleurige cabriodak.

rolls-royce corniche MAN MAN 05 rolls-royce corniche MAN MAN 02 rolls-royce corniche MAN MAN 06

Als je dacht dat de buitenkant alle aandacht trekt, dan heb jij de binnenkant van deze Rolls-Royce Corniche nog niet gezien. De lederen interieurbekleding kan natuurlijk niet ontbreken bij zo’n auto. Dit geeft de auto net wat meer klasse, wat past bij de bolides van de Britse autoproducent. De chromen en houten accenten zorgen voor een indrukwekkend samenspel. De gehele vintage look maakt het echt een James Bond waardige auto.

rolls-royce occasion MAN MAN 03 rolls-royce occasion MAN MAN 01 rolls-royce occasion MAN MAN rolls-royce occasion MAN MAN 02

Maar hoe diep moet je nou écht in de buidel tasten? Hier kunnen helaas we geen vast cijfer noemen. Het is namelijk mogelijk om te bieden vanaf een bedrag van 22.925 euro. We verwachten dat de uiteindelijke prijs natuurlijk (ruim) boven dit bedrag te komt te liggen. Nu zijn er echter nog geen biedingen gedaan, dus jij hebt de kans om deze wedstrijd goed af te trappen. Dus heb jij echt interesse in deze prachtige klassieker, bieden kan je hier doen.