Tekenen dat je partner je probeert te veranderen

Een relatie onderhouden is niet altijd makkelijk, het is dan ook een kwestie van geven en nemen. Toch wil dit niet zeggen dat jij als persoon zou moeten veranderen. Zij heeft jou gekozen als haar vriend en dan mag je er vanuit gaan dat je jezelf kunt zijn. Het kan zijn dat dit niet het geval is en daarom hebben wij vier signalen die je kunt herkennen, wanneer je vriendin je probeert te veranderen.

 

1. Je vriendin voelt zich oncomfortabel wanneer jij jezelf bent

Je bent bijvoorbeeld een sociaal persoon en vind het leuk om met iedereen aanspraak te hebben. Toen je wifey je voor het eerst zag, vond ze deze eigenschap aantrekkelijk maar nu jullie samen zijn vind ze het zorgelijk dat je zo vaak met andere vrouwen praat. Dit is een typisch voorbeeld waaruit blijkt dat zei je wilt veranderen.

2. Je vriendin probeert je stijl te veranderen

Wil je meisje graag dat je wat anders aantrekt, zodra haar ouders of vriendinnen op bezoek komen? Heeft ze je een shirt cadeau gedaan, die je zelf nooit zou kopen? Dan ziet ze je stijl misschien niet helemaal zitten.

proebert te veranderen

3. Je vrienden hebben je al twee maanden niet gezien

Zie jij, sinds de relatie aan is, ineens je vrienden een stuk minder of is ze gewoon niet enthousiast over je maten? Dan is dit opnieuw een teken dat je niet helemaal jezelf kunt zijn. Probeer dit nog wel goed te combineren, vriendschap is namelijk erg belangrijk, ook in een goede relatie.

4. De adviezen die je krijgt komen voort uit haar eigen onzekerheid

Heb je het gevoel dat je chick ontmoedigend reageert, wanneer je bijvoorbeeld iets kwijt wilt over je werk? Het kan zijn dat zij je bewust of onbewust wilt veranderen. Dit kan voortkomen uit onzekerheden. Misschien dat ze zelf worstelt met vragen over haar Carriere en hierdoor wat jaloers reageert op je enthousiasme.

Mocht jij je na het herkennen zorgen maken, lees dan het artikel waarmee je een relatie kunt redden.