Biografie van Peter Gillis

Familie Gillis: Massa is Kassa is een Nederlandse realitysoap die sinds 2020 elke dinsdagavond in Nederland wordt uitgezonden op SBS6. Het volgt de familie van Peter Gillis, een miljonair en eigenaar van de Oostappen Groep, die een aantal Nederlandse en Vlaamse vakantieparken in bezit heeft.

Met de groeiende populariteit van de show heeft Peter besloten om ook een boek uit te brengen over zijn leven. Als er één ding uit te halen valt, is het dat hij zeker van de roem en aandacht houdt. Zo vader, zo zoon, want zijn zoons lijken het ook leuk te vinden om in het middelpunt te staan. Als je een regelmatige kijker bent zou je echter gemerkt hebben dat
zijn dochter Inga zelden verschijnt. Dankzij het nieuwe boek komen we eindelijk te weten waarom.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

De reden waarom Peters dochter Inga niet vaak te zien is

In de biografie komen we net een beetje meer te weten over Inga. En ontdekken we dat ze echt niet op haar vader lijkt. Het is bekend dat Peter liever in de hotels en campings verblijft die hij kent en dat hij houdt van wat luxe Zo had hij zowel een nieuw gekocht kasteel als een ultra luxe camper. Maar Inga is helemaal niet zo. Zij reist liever de wereld rond dan steeds op dezelfde plek te blijven. In de biografie vertelt ze ook waarom ze niet graag voor de camera verschijnt.

“Ik kick daar niet op. Van mij hoeft dat niet“, legt Inge uit. “Een keertje als compromis wil ik wel meedoen, maar ik ga het niet op zoeken.” Ze snapt ook niet waarom de show zo populair is. “Misschien is dat ook het corona-effect.” Een duidelijke verklaring waarmee ook direct duidelijk wordt dat we haar niet heel veel vaker gaan zien.