Het penthouse van Monica Geuze

In 2018 kochten Monica Geuze en haar toenmalige vriend Lars Veldwijk een luxe penthouse in Vinkeveen voor een bedrag van 550.000 euro met een hypotheek van hetzelfde bedrag. Ook liet ze hier een extra hypotheek op vestigen die werd verstrekt door haar eigen BV.

Ondertussen staat het appartement in Vinkeveen te koop voor een vraagprijs van 695.000 euro. Maar wat krijgt de toekomstige koper voor dat geld? Sowieso een volledig gerenoveerd luxe penthouse met een woonoppervlakte van 157 vierkante meter.

Het penthouse heeft in totaal drie kamers. Dit zijn twee slaapkamers en één badkamer die verdeeld zijn over twee verschillende woonlagen. Ook beschikt het appartement over een luxe keuken die een kookeiland heeft en voorzien is van diverse inbouwapparatuur.

Verder heeft het appartement een eetkamer die beschikt over openslaande deuren naar een dakterras. Het dakterras heeft een oppervlakte van 156 vierkante meter. Dit is bijna even groot als de volledige woonoppervlakte van het appartement. Je kunt wel zeggen dat je voor die prijs een geweldig appartement kunt bemachtigen.

Ondertussen heeft Monica Geuze een nieuwe relatie met een man genaamd Robbert. Zij kochten samen een pand in Amsterdam Oud Zuid. Het bedrag waarvoor ze dit pand hebben gekocht is 1,6 miljoen euro.

Hieronder een aantal foto’s van het penthouse van Monica Geuze:

monica-geuze-luxe-penthouse-te-koop