Real Life Call of Duty

Laten we eerlijk zijn, wij gamers hebben ons toch allemaal wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om in zo’n heftig te belanden. Wij zouden het wel eens willen meemaken, maar dan natuurlijk wel zonder dat er levens in gevaar zijn. We hebben daarom goed nieuws. Bij Paintball Games in Boekel kun je met verfballetjes, je vrienden een nieuw kleurtje geven en dat in vier real life Call of Duty maps.

 

Paintball Games in Venhorst

Grove yard, de naam zegt het al, hier kun je je langs allerlei oude vliegtuigen manoeuvreren. In een andere map lijkt het er op alsof je je in de moerassen van Vietnam begeeft, en weer een andere map lijkt op de een weg door enkele verlaten straten uit de omgeving. Maar onze favoriete map is wel shipment, omdat die het meest lijkt op de map die we kennen uit Call of Duty.

Perfecte uitje met je vrienden

Nu is paintballen altijd al vet geweest, maar hoe vet is het om op je vrienden te kunnen schieten in een real life Call of Duty map. Gelukkig overleeft iedereen dit gevecht, dus voordat je ze weer aan flarden schiet, kunnen jij en je vrienden met een nieuw kleurtje in het haar genieten van een biertje. Dat klinkt toch als de droom van iedere Call of Duty fanaat? Begint het bij jou al te kriebelen? Doordeweeks kun je er al vanaf € 15,- terecht.

Ben je meer van racegames zoals Mario kart? Dan hebben ze in Utrecht ook het perfecte uitje voor je. In de stad is er namelijk een real life Mario kartbaan, waarbij je onderweg allerlei hindernissen, power ups en toffe special effects tegenkomt. Hier beleef je het Mario Kart gevoel in het echt, wij zouden zeggen leg je joystick neer en ga er op uit. Hou jij van zowel paintballen als karten en ben je niet zo heel goed in kiezen, dan kun je ook gaan paintball karten. Het beste van twee werelden.