De nieuwe James Bond

Het productieproces voor de 25ste James Bondfilm is in volle gang. De afgelopen maanden werd er al druk gespeculeerd over wie de nieuwe James Bond gaat worden in de film, die als werktitel Bond 25 heeft. Grote namen als Tom Hardy, Tom Hiddleston, Michael Fassbender, Damian Lewis en Cillian Murphy, die we kennen uit onder andere Peaky Blinders, werden herhaaldelijk genoemd. Ook voormalig One Direcrtion-lid Harry Styles kwam voor in de speculaties. Zelfs Gillian Anderson, bekend van the X-Files en recentelijk te zien als sekstherapeute in Sex Education, werd genoemd tussen de namen. Idris Elba, van Luther, leek lange tijd de beste papieren te hebben om de iconische rol op zich te nemen.

Nieuwe James Bond

Bond 25

Toch gaat het voor de 25ste film gewoon weer gold old Daniel Craig worden. Daarmee vervult Craig het langst van alle acteurs de rol van agent 007. Ook onder andere Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Ben Whishaw en Jeffrey Wright zullen een rol hebben in de film. Tevens werd bekend dat deze waanzinnige schoonheid de nieuwe Bond Girl wordt. Cary Joji Fukunaga zal de nieuwe James Bond film gaan regisseren. Hij heeft met het eerste seizoen van True Detective, het oorlogsdrama Beast of No Nation en de Netflix-miniserie Maniac al laten zien wat wij waard is. Ook de locatie van de nieuwe James Bond film is bekend. Bond 25 zal beginnen in Jamaica, waar Bond niet langer actief is als geheimagent en van zijn pensioen geniet. Andere film locaties zullen bijvoorbeeld zijn Italië, Noorwegen en Londen.

Nieuwe James Bond

Rami Malek in de James Bond film

Rami Malek is hard aan de weg aan het timmeren. Hij had in 2018 een waanzinnig jaar met de Queen-film Bohemian Rhapsody. Niet alleen was de film genomineerd voor beste film, Malek ging naar huis met de Oscar voor beste acteur. Dat is zeker iets om trots over te zijn als je die Oscar krijgt voor de iconische Freddie Mercury. Hij is dus niet van plan het rustiger aan te gaan doen. Malek liet via Twitter weten dat hij de schurk zal gaan spelen in de nieuwe James Bond film.

Check ook Avengers: Endgame, dé blockbuster van het jaar die bizarre scores haalt.