Quentin Tarantino

Hij kan ook niet stilzitten, die Quentin Tarantino. Het is verfrissend om te zien hoe enthousiast hij ook in de interviews op het Cannes filmfestival weer is voor zijn negende film. Dat Tarantino een absoluut filmdier in hart en nieren is, moge duidelijk zijn. Dat hij van geen ophouden weet, evenmin. Onlangs schreven we je nog dat hij van The Hateful Eight voor Netflix een miniserie gemaakt had. Nu lijkt het erop dat er eveneens aan de haal gegaan zal worden met Django Unchained. Het is nieuws komt naast het feit dat er binnenkort een director’s cut komt van Django Unchained.

Quentin Tarantino

 

Django Unchained

Django en Zorro gaan de handen ineen slaan. Er komt een heuse film naar de bioscoop die gebaseerd is op Django Unchained. Wat de rol van Quentin Tarantino in het filmproces van de animatiefilm Django/Zorro gaat worden, is nog niet helemaal duidelijk. Wel is zeker dat Jerrod Carmichael werkt aan het script, al dan niet met meer of mindere betrokkenheid van Tarantino. Carmichael is een stand-up comedian die eerder te zien was in zijn eigen, goed ontvangen sitcom The Carmichael Show, waar hij ook voor schreef. Ook had bijvoorbeeld een bijrol in Jonah Hills film Mid90s.

Quentin Tarantino

 

Django meets Zorro

Django/Zorro is een officiële sequel van Django Unchained. De animatiefilm speelt zich een aantal jaar na Tarantino’s film af. Net als in de live-action film zien Django in de adaptatie in zijn rol meedogenloze bounty hunter. In die capaciteit komt hij Diego de la Vega tegen, die als geheime identiteit de gemaskerde vigilante Zorro heeft. Zorro heeft aan Django’s huidskleur geen boodschap en neemt hem aan als zijn bodyguard.

 

Met Zorro raakt Django verwikkeld in een strijd om een inheemse stam vrij te krijgen. Om die manier komt Django erachter dat slachtoffer worden van slavernij niet exclusief is voor zijn huidskleur. Wanneer de animatie adaptatie uit zal komen, is nog niet bekend, maar dat er een film gebaseerd op Django Unchained in de maak is, is zeker.

Heb je hem gemist? Check de Once Upon a Time in Hollywood trailer