Als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor Vaderdag, dan zit je hier op de goede plek. Mannen en hun baard, dit is natuurlijk een match made in heaven. Vrijwel iedere man wil zijn baard goed verzorgen. Of je nou niet helemaal beschikt over de juiste producten om mee te scheren of ze juist allemaal rond laat slingeren, van dit cadeau wordt elke verzorgde man blij. ‘De Scheerkist‘ is de ideale scheerset om te geven aan jouw vader. Omdat hij zo gaaf is, kan je hem natuurlijk ook gewoon voor jezelf halen!

Vaderdag cadeau: De Scheerkist

Het design is samengesteld aan de hand van de wensen van uiteenlopende typen mannen, mét of zonder baard. Alles wat je nodig hebt voor een goede scheerbeurt kan je vinden in De Scheerkist. Daarnaast is het een perfecte oplossing om al die losse producten in op te slaan. Vaders, maak je borst – en baard – maar nat voor dit bijzondere Vaderdag cadeau.

bruutste scheerkist Vaderdag

De Scheerkist

De Scheerkist €129,99 Shop nu

 

Over De Scheerkist

De missie, die tot stand is gekomen bij het maken van De Scheerkist, is om een scheerkist te ontwikkelen die niet alleen functioneel is, maar in combinatie met schoonheid een unieke scheerbeleving genereert. Het is de bedoeling dat je er blij van wordt en liever niet zonder een scheerkist scheert.

Tijdens de zoektocht naar het perfecte plaatje, moest De Scheerkist natuurlijk ook praktisch zijn. Er moesten ruimtes ontstaan om je scheermes, scheerkwast en alle andere scheer benodigdheden die een man gebruikt, op te bergen. Ook moest het product makkelijk mee te nemen zijn voor op reis, vakantie of een weekendje weg. Wanneer bleek dat een functionele kist als dit niet bestond, werden de eerste prototypen geschetst en dit heeft ons De Scheerkist gebracht.

Vaderdag cadeau Vaderdag cadeau

De dikste scheerset

Er zijn nu twee soorten scheerkisten die worden aangeboden. Deze twee verschillen van elkaar in inhoud. Zo worden de ‘basis scheerkist’ en de ‘luxe scheerkist’ van elkaar gescheiden op basis van de meegeleverde inhoud.

De basis scheerkist is een zeer luxe, compacte kist van Elzenhout. De kist is uitgevoerd in een piano zwarte hoogglans en beschikt over een kantelbare spiegel van 110 graden die aan de binnenkant zit. De kist wordt geleverd met een RVS scheerkom en een zak van velours om de scheerkist te beschermen tijdens het vervoeren. Zo zorg je ervoor dat je nog lang kan genieten van een mooie kist. Deze basis scheerkist is, vergeleken met de luxe variant, goedkoper door de verschillende producten die erin zitten.

Naast de basis scheerkist is er ook een luxere editie. Deze scheerkist is gevuld met hoogwaardige, plantaardige verzorgingsproducten van het merk Mühle. Dit merk is al jarenlang een hele grote speler op het gebied van verzorgingsproducten.

De Scheerkist met inhoud is gevuld met een klassiek scheermes, een luxe scheerkwast, een aluinstick voor een verfrissend gevoel en natuurlijk de een scheerzeep voor een goede verzorgde werking. Mocht je nou nog gebruik willen maken van andere producten dan kan je die uiteraard makkelijk opbergen in de ondersta lade.

170608_scheerkist_40 bruutste scheerset

De Scheerkist

De Scheerkist €199,95 Shop nu

Na het zien van deze beelden kunnen we dus wel stellen dat dit niet alleen erg praktisch is, maar ook een Vaderdag cadeau is dat een stijlvolle toevoeging biedt aan de badkamer. De unieke scheerbeleving is een extra.

Geef jij De Scheerkist cadeau, of wil je hem toch stiekem zelf houden? Wij geven je hoe dan ook groot gelijk.