Het Stella Island Luxury Resort

Grote kans dat je vakantiegeld op is gegaan aan een welverdiende trip, bijvoorbeeld naar het wijnstadje Colmar. Wie weet heb je nog wat overgehouden of was je al die tijd al van plan om er juist in de koude maanden even tussenuit te gaan.

Voor 526 euro per persoon kan je al, inclusief de vlucht en transfers voor een paar dagen naar dit resort. Let op: deze lage prijs is wel voor mei 2020. Alvast iets om naar uit te kijken.

Gewoon om de hoek

Nog even wachten tot die dertiende maand en/of kerstbonus er is, en dan is het vaarwel kou, en hallo Kreta. Ja, je leest het goed. Voor dit resort hoef je niet naar de andere kant van de wereld te vliegen. Het bevindt zich namelijk gewoon op het grootste Griekse eiland.

Binnen een paar uurtjes waan jij jezelf in een luxe wereld waarin cocktails, massages, palmbomen en kristalhelder water op je liggen te wachten, als we de foto’s moeten geloven.

Kinderen niet toegestaan

“Kan het nog beter?” vraag je je nu waarschijnlijk af. En het antwoord is ja. Allereerst omdat het strand slechts op 500 meter lopen is van het resort. Ten tweede omdat kinderen niet zijn toegestaan. Je leest het goed: dit is een resort dat enkel door volwassenen te bezoeken is. Geen jankende peuters en opblaaskrokodillen in het zwembad dus, maar enkel rust voor jezelf en je partner of vrienden.

Mocht je willen gaan, check dan vooral even hoeveel vakantiedagen je minimaal nodig hebt voor totale ontspanning.

resortvakantieresort vakantieresort