Polina Tsarenkova is de ex-vriendin van ‘The Tinder Swindler

De dame in kwestie was de Russische Polina Tsarenkova. Op verschillende momenten in de show was zij aan de zijde van ‘The Tinder Swindler’ te zien waar ze genoot van alle luxe. Zij echter verbrak de relatie met Simon aangezien hij haar bedroog met een ander, zoals hij vaker deed. Of zij ook geld aan hem is kwijtgeraakt, is niet duidelijk.

Wat we wel over haar weten is dat ze een model is uit Rusland met heft meer dan 37 duizend volgers op Instagram. In de komende weken zal dit aantal uiteraard stijgen zodra men erachter komt dat zij de Polina uit de documentaire is.

Wij geloven dat de dame misschien wel slachtoffer is van de praktijken van ‘The Tinder Swindler‘. In één van haar recente Instagram-foto’s zet ze de caption: ‘Thank you to you all for your support and love. I saw all the messages. ❤️ #tinderswindler

De slachtoffers van Simon Leviev betalen hun schulden af

De slachtoffers van Simon Leviev zijn met enorme schulden achtergebleven, de ene nog groter dan de andere. Toch proberen zij hun best te doen om deze af te betalen. Zo zijn slachtoffers Ayleen Charlotte, Pernilla Sjoholm en Cecilie Schrøder Fjellhøy een Gofundme-pagina gestart om alle kosten te kunnen dekken. Ze proberen omgerekend 712 duizend euro op te halen. Ondertussen staat de teller op bijna 137 duizend euro, dat moet de dames in ieder geval al een eind op weg helpen. Hopelijk zal dit geld alleen maar meer worden en behalen zij hun uiteindelijke doel en kunnen zij schuldenvrij door het leven gaan.

Wat veel mensen raar vinden, is dat Simon weer op vrije voeten is. Momenteel heeft hij zelfs een nieuwe vriendin, genaamd Kate Konlin.