Welke series zijn deze week nieuw op Netflix?

Je kunt weer even vooruit met Netflixen, want van drie series verschijnt er weer een nieuw seizoen. Misdaadseries Young Wallander en For Life tellen na deze week weer een paar nieuwe afleveringen, net als comedyserie Space Force.

 

Young Wallander: Killer’s Shadow

Na een eerste seizoen in 2020 is de misdaadserie Young Wallander terug met een nieuw seizoen genaamd Killer’s Shadow. De serie volgt de jonge Zweedse agent Kurt Wallander nadat hij in seizoen 1 getuige is van een moord. Ook dit nieuwe seizoen belooft bloedstollende momenten als Kurt weer betrokken raakt bij een groot misdrijf. Hoewel Wallander aan het eind van seizoen 1 weg ging bij de politie, neemt hij het aanbod van de nieuwe hoofdinspecteur Samuel Osei aan om bij de Major Crimes Unit te komen. Maar een simpele hit-and-run buiten een nachtclub blijkt toch iets ingewikkelder in elkaar te zitten dan verwacht. Young Wallander is een prequel van de voorheen populaire serie Wallander, waarin Kurt Wallander al wat ouder is.

Young Wallander: Killer’s Shadow verschijnt donderdag 17 februari op Netflix.

 

Space Force seizoen 2

Het is lachen geblazen, want ook Space Force heeft vanaf deze week weer nieuwe afleveringen. De comedyserie met onder andere Steve Carell en Lisa Kudrow gaat over Generaal Mark Naird en zijn team bij de Space Force. Het eerste seizoen zit vol tegenslagen terwijl het team probeert China voor te zijn in het opzetten van een basis op de maan. De laatste aflevering eindigt dan ook met een gigantische cliffhanger wanneer blijkt dat de Chinezen de plek voor de basis onbewoonbaar hebben achtergelaten. In seizoen 2 van Space Force krijg Mark Naird problemen met Capitol Hill en heeft hij vijf maanden om zichzelf te bewijzen. En dat gaat natuurlijk niet allemaal zoals gepland…

Vanaf vrijdag 18 februari is seizoen 2 van Space Force te zien op Netflix.

 

For Life seizoen 2

De serie For Life gaat over Aaron Wallace, een voormalig club-eigenaar die vast komt te zitten voor iets wat hij niet gedaan heeft. Terwijl hij vastzit, studeert hij om advocaat te worden. Vooral om zichzelf vrij te krijgen, maar ook om andere gevangenen te helpen. In de cliffhanger van seizoen 1 krijgt hij een aanbod voor een nieuw proces. De trailer van dit tweede en laatste seizoen laat zien dat Wallace op vrije voet is, maar dat betekent niet dat alles zomaar op zijn plek valt. For Life scoort een 7,7 op IMDB.

Seizoen 2 van For Life verschijnt zaterdag 19 februari op Netflix.