Salontafel voor tijdens het gamen

Als je aan het gamen bent wil je dat je in de perfecte setting zit. Deze salontafel kan deze setting nog beter maken. Ook kan je hem natuurlijk gebruiken voor andere doeleinden maar hij lijkt perfect te zijn voor tijdens het gamen.

Game gadget

De salontafel heeft de vorm van een controller

De tafel, die de grootte heeft van een gemiddelde koffietafel, is gemaakt in de vorm van een controller. Wat betreft de controller gaat het om een controller van de PlayStation 3. De controller heeft alle details die de echte Playstation controller ook heeft. Misschien ben je bang dat de tafel niet handig is in gebruik door alle knopjes en de hoogteverschillen. Dit is echter slim opgelost doordat er een glazen plaat op de controller is bevestigd. Alleen de joysticks steken boven de glazen plaat uit.

PlayStation salontafel

Opbergruimte voor al je games

Door de glazen plaat is de tafel ook makkelijk schoon te maken en hoef je je daar dus niet druk over te maken. Wat deze salontafel al helemaal tot de perfecte gametafel maakt, is de opbergruimte aan de achterkant van de controller. In deze ruimte kan jij namelijk perfect al je spellen opbergen en andere gadgets van je gameconsole in bewaren. Je moet wel behoorlijk wat geld uitgeven om deze vette tafel aan te schaffen. Hij kost namelijk een kleine 2900 euro.

Xbox salontafel

Je hebt hem ook in een Xbox variant

De tafel is ook te verkrijgen in de vorm van een Xbox controller. Deze ziet er net als de PlayStation salontafel heel strak uit. Ook is die iets betaalbaarder. Deze kost namelijk een kleine 1150 euro. De glazen plaat zit hier dan nog niet standaard bij. Als je deze erbij wil, moet je ervoor bijbetalen.