Drie

Wanneer je jouw koffietafel een upgrade geeft doormiddel van decoraties, ongeacht waarmee, houd het getal drie in gedachten. Een koffietafel is een relatief kleinere tafel, daarom is het van belang dat je de tafel niet compleet vol bouwt. Drie is een goed aantal, niet te veel, maar ook zeker niet te weinig.

Design

Een koffietafel hoeft niet zo’n standaard LACK tafel te zijn, je weet wel zo’n rechthoekige koffietafel van de Ikea die iedere student heeft. Er mag zeker gespeeld worden met het design van de tafel. Denk hierbij aan de vorm en hoogte. Zet bijvoorbeeld twee kleinere koffietafels, één lagere en één hogere, naast elkaar of schuif ze zelfs in elkaar.

Koffie tafel stijlen man man 2

Decoratie

Hoe je jouw tafel wilt decoreren hangt natuurlijk af van jouw smaak. Kaarsen en planten doen het altijd goed natuurlijk, maar denk ook eens aan tof fotoboek. Ongeacht waar je voor kiest, mag er gespeeld worden met kleur. Verschillende kleuren zorgen ervoor dat je koffietafel eruit springt. Dit geeft de ruimte een ander perspectief. Houd wel rekening met het kleurenpalet van de rest van de kamer, ga niet voor kleuren die nergens anders terug komen. Schaf bijvoorbeeld een tof fotoboek aan, plaats deze in het midden van de tafel en sla iedere dag een bladzijde om.

Tapijt

Zeker wanneer je een glazen tafel hebt, is het toevoegen van een tapijt een aanrader. Het is niet alleen belangrijk wat op tafel ligt, maar ook wat er onder gebeurt. Heb je een strakke inrichting? Ga dan voor een asymmetrisch tapijt, dit breekt het strakke design en geeft je woning net wat extra’s.

Koffie tafel stijlen man man 3

Variatie

Zoals vaker gezegd, mag de koffietafel zeker op een speelse manier een upgrade krijgen. Dit betekent ook dat de accessoires niet zo stijf hoeven zijn. Kies daarom voor verschillende typen accessoires waarmee je jouw koffietafel aankleedt. Het hoeft niet enkel met kaarsen geupgraded te worden. Combineer en probeer eens iets uit waar je normaliter niet direct voor zou kiezen.

Wil jij meer wooninspiratie? Check dan hier de MAN MAN wooninspiratie van deze week.