Wie is Pien Hersman?

Jutta Leerdam is een van de succesvolste schaatssters van Nederland en heeft een fantastische carrière op haar naam staan. Maar Jutta mag wel oppassen, want de 19-jarige Pien Hersman is ook lekker op dreef. Pien heeft namelijk een uitzonderlijk talent op het ijs. Zo won zij de Nederlandse Kampioenschappen schaatsen pure sprint in 2019 en nam zij deel aan de 500 meter op de NK afstanden in 2021. Verder schaatst de krullenbol momenteel bij het KNSB Talent Team Noordwest en won zij een aantal dagen geleden het jr. Wereldkampioenschap teamsprint. Petje af!

Maar hier blijft het niet bij, want ondanks dat Pien het enorm druk heeft met haar carrière op het ijs, studeert zij momenteel ook psychologie. We kunnen dus wel stellen dat Pien een hele goede combinatie is van the beauty & the brains.

De Nederlandse schaatsster gaat als een speer op sociale media

Verder gaat Pien Hersman ook als een speer op sociale media. Zo heeft zij inmiddels al zo’n 789.000 volgers op Instagram weten te verzamelen en dat kwam allemaal door de reels die Univé van haar heeft gemaakt tijdens het schaatsen. Deze reel werd in totaal 153 miljoen keer bekeken, waardoor haar volgersaantal groeide van 5.000 in januari tot bijna 800.000 volgers op dit moment. Hier heeft zij een aantal mooie samenwerkingen aan overgehouden en zien wij vooral veel foto’s voorbij komen tijdens het schaatsen.

Maar ondanks dat krijgen we ook een kijkje in het privéleven van de krullenbol. Hier is te zien dat zij ook enorm geniet van tijd met haar vriendinnen en haar familie. Maar het ook heerlijk vindt om lekker op vakantie te gaan. Zo was zij het afgelopen jaar naar Spanje, Italië en Parijs en dat levert de leukste kiekjes op. Zie hieronder de mooiste Instagram-foto’s van de succesvolle schaatsster en je bent het vast met ons eens als we zeggen dat Pien tot de mooiste Nederlandse sportvrouwen behoort:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pien Hersman (@pienhersman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pien Hersman (@pienhersman)