Wie is Nichara Voorjans?

Nichara Voorjans  is een Nederlandse jongedame die gezegend is met een combinatie waar wij mannen het ontzettend warm van krijgen, namelijk lange blonde lokken, lichte ogen en een stralende glimlach. Daarom moesten wij deze prachtvrouw wel aan jullie voorstellen.

In het dagelijks leven werkt Nichara als allround creative bij de Creative Agency, De Snackbar en heeft zij haar eigen business genaamd Nichara, waar zij veelal voor fotografeert en logo’s ontwerpt en dat ziet er iedere weer fantastisch uit. Zo heeft de blondine compleet haar eigen stijl en weet zij ons iedere keer compleet omver te blazen met het eindresultaat.

De blondine gaat zelf ook lekker op sociale media

Naast haar werk timmert Nichara Voorjans ook aan de weg als content creator op Instagram. Zo heeft zij inmiddels ruim 11.000 volgers weten te verzamelen. Het fijne aan een Instagram-account is dat je in een oogopslag kunt zien waar iemand allemaal van houdt en heeft meegemaakt. Op Nichara haar account is vooral te zien dat zij een hart heeft voor reizen. Zo reisde zij het afgelopen jaar af naar tropische bestemmingen als Marbella en de Dominicaanse Republiek en vertoefde zij vorige week nog op het Spaanse Ibiza. Dit leverde een aantal jaloersmakende beelden op waarbij zij veelal genoot van cocktails op het strand, lekker eten en zomerse outfits. De blondine verscheen regelmatig in bikini op haar Instagram Story’s en met haar gebruinde huid zag dit er echt fantastisch uit.

We moeten eerlijk zeggen: wij kunnen wel wennen aan al die fenomenale foto’s en snappen wel waarom mensen ervoor kiezen om haar iedere dag op hun tijdlijn voorbij te zien komen. Nu je wat meer weet over Nichara zetten wij onze favoriete foto’s van haar op Instagram voor jou op een rijtje en vergeet vooral niet op ‘volgen’ te klikken: