Wat is de Grind Challenge?

De Grind Challenge is een fysieke uitdaging van acht weken waarbij je de beste versie van jezelf probeert te worden. Of je nou een sixpack wil, conditioneel sterker wil worden of fysiek sterker wil worden, via de Grind Challenge is dit allemaal te bereiken binnen 8 weken.

Donny Roelvink doet zelf ook mee aan deze challenge en heeft in het Instagram bericht hieronder laten weten er al vier weken op te hebben zitten. Zo zegt Roelvink in zijn Instagram bericht ”4 weeks left‘.’ En eerlijk is eerlijk, de man ziet er nu al beestachtig fit uit. Zie de foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)

Als je zelf ook besluit mee te doen aan de Grind Challenge word je uitgerust met een persoonlijk voedingsschema. En als je wat extra motivatie nodig hebt, dan hoef je je geen zorgen te maken. Donny zorgt elke week tijdens een livestream voor een flinke dosis inspiratie en aanmoediging, zodat jullie samen deze challenge kunnen rocken!

Donny Roelvink is hard op weg om zijn beste zelf te worden

Donny Roelvink is momenteel al een maand bezig met deze flinke uitdaging en het lijkt hem veel goed te doen. Hij maakt het zichzelf ook graag extra moeilijk met bijvoorbeeld een gewichtsvest. Tijdens deze Grind Challenge volgt Donny een gepersonaliseerd trainings- en voedingsschema. De oefeningen die hij doet zijn ook heel gevarieerd. Zo doet hij onder andere push ups, kettlebell swings, dumbell rows en nog veel meer. Nu hij op de helft van het programma zit lijkt de finish in zicht te zijn. Vele Instagram-volgers zijn al erg onder de indruk van de resultaten die hij nu al heeft geboekt en zijn dan ook erg benieuwd wat het eindresultaat zal zijn van deze zware challenge.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)