Huis in Hoensbroek staat te koop

Op Funda staat op dit moment een gigantisch huis in Hoensbroek (Zuid-Limburg) te koop. Het huis dat te koop staat is een groot herenhuis dat gebouwd is in 1934. Je vindt er dan ook een woonkamer, suite, keuken, eigen kantoor, werkplaats/magazijn, mancave en een garage. Hiernaast zijn er dan ook nog drie slaapkamers en een badkamer. Ook heeft het huis nog een grote zolderruimte. Kortom, aan ruimte geen gebrek.

De “aantrekkelijke” foto’s op Funda

Zoals we al vertelde is de hele bedoeling van Funda dat je je huis zo aantrekkelijk mogelijk maakt, om het zo sneller en tegen de goede prijs te kunnen verkopen. Dit is jammer genoeg voor de eigenaar nog echt wel een aandachtspuntje. De foto’s die gemaakt zijn, zijn waarschijnlijk met de eigenaars mobiel gemaakt. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn aangezien de camera’s op smartphones tegenwoordig zeer goed zijn. Het lijkt dan ook alsof de eigenaar nog steeds een Nokia klaptelefoontje gebruikt voor zijn of haar foto’s. De foto’s van deze woning zijn écht super slecht.

Naast de enorm slechte kwaliteit van de gemaakte foto’s, is er eigenlijk nog een probleem. Het hele huis en omliggende omgeving is een grote puinzooi. Dit maakt de woning niet per se erg aantrekkelijk voor de potentiële kopers.

Te koop staande woning op Funda heeft wel héél slechte foto's

Zonde van het mooie Funda huis in Hoensbroek

De manier waarop de foto’s zijn gemaakt en hoe alles erbij ligt, is enorm zonde voor de woning. Aangezien het dus een relatief groot en oud huis is, kan je er zoveel mooie dingen mee doen. Naast het huis zelf is er ook een enorme tuin. Hierin heeft de huidige eigenaar een bar en lounge gedeelte gemaakt en een jacuzzi ingezet. Dit zijn natuurlijk wel erg goede keuzes geweest, maar hij is het onderhoud blijkbaar ook een beetje vergeten. Zie hieronder meer foto’s van de woning:

Te koop staande woning op Funda heeft wel héél slechte foto's

woning funda te koop rotzooi

woning slechte foto's funda advertentie zuid limburg