De ups en downs in de carrière van Mohamed Ihattaren

De 21-jarige voetballer is de afgelopen tijd niet echt positief in het nieuws geweest. Vorig jaar november heeft Ihattaren namelijk iets gedaan waar hij voor gearresteerd was. Wat dit precies was, is echter niet bekend geworden. De politie was deze zaak nog aan het onderzoeken, toen er weer iets voorviel.

Hij speelde voor tijd niet aangezien er te veel bedreigingen richting hem waren gekomen vanwege zijn relatie met Yasmine Driouech. Dit liep allemaal enorm uit de hand. 12 februari is Mohammed dan ook opgepakt. Er zou aangifte gedaan zijn door zijn vriendin. Aangezien het niet de eerste keer is dat Ihattaren is opgepakt is de situatie nog extra lastig.

Zijn huis in Vleuten verschijnt op Funda

De woning van Mohamed Ihattaren is te vinden in Vleuten. Het is een best groot en erg modern herenhuis. Het gebouw is in 2021 gebouwd. De beneden verdieping is erg ruim. Er is een grote open keuken met een enorm keukeneiland. De woonkamer en keuken zijn dus één grote ruimte waardoor er veel diepte in het huis te creëren is en alles veel groter lijkt. Als je een verdieping naar boven loopt, bevinden zich hier drie verschillende (slaap)kamers en één grote badkamer. Er is hiernaast ook nog een zolder. Hier is een slaapkamer, sportruimte en ruime badkamer te vinden.

De prachtige woning van Mohamed Ihattaren staat nu te koop op Funda

De woning heeft ook een eigen achtertuin. Het is een ruime volledig betegelde achtertuin met ook nog een eigen schuurtje.

Wat is de huidige vraagprijs van de woning?

Mohamed Ihattaren heeft voor zijn woning in Vleuten veel meer betaald dan de vraagprijs toentertijd. De vraagprijs van zijn huis stond namelijk op €750.000 euro. Ihattaren wilde dit huis zo graag dat hij er destijds €962.500 euro voor betaald heeft. Gelijk kreeg hij de sleutel en werd hij dus eigenaar van dit enorme herenhuis.  Door alle moderniseringen die Ihattaren heeft gedaan aan het huis, gooit hij de vraagprijs ook een stuk omhoog. Hij verkoopt zijn huis nu voor €925.000 euro. Zie hieronder de foto’s van de stijlvolle woning:

woning ihattaren te koop

woning ihattaren in vleuten