Mohamed Ihattaren en Yasmine zijn Insta-official

Tijdens de wedstrijd van Ajax tegen FC Groningen zat Mohamed Ihattaren vanaf de tribune zijn team te bewonderen. Hij heeft namelijk nog steeds geen rugnummer bij de club en dit zou alles te maken hebben met de geruchten over bedreigingen uit het criminele circuit.

Echter is hij nog wel welkom in het stadion dus besloot hij naar zijn team te gaan kijken. Dit deed hij dit keer samen met een dame genaamd Yasmine, zijn nieuwe vriendin. Zij deelde een video van het uitzicht in de Johan Cruijff Arena en zette hier de Instagram-naam van Ihattaren bij gevolgd door een hartje.

Dit bericht deelde de voetballer uiteindelijk ook nog in zijn eigen Instagram Story. We kunnen dus wel stellen dat de twee inderdaad samen zijn. Echter zijn ze op Instagram al langer fan van elkaar en dat viel volgers ook wel op. Ze reageerden beide met liefelijk teksten en liefdevolle emoji’s op elkaars foto’s. Teksten als “My” en twee hartjes werden onder elkaars foto’s geplaatst.

De nieuwe vriendin is de ex van een goede vriend

Veel weten we niet over de nieuwe vriendin van Mohamed Ihattaren. We weten in ieder geval dat ze Yasmine heet en ongeveer 17 jaar oud zou zijn.

Ihattaren zou erg goed bevriend zijn met Zakaria Aboukhal. Echter had Yasmine voorheen een relatie met deze andere voetballer. Ze hebben veel samen gedaan, ze gingen op vakantie, hebben elkaars familie ontmoet en ze zouden zelfs verloofd zijn geweest. Sinds maart/april zouden de twee uit elkaar zijn.

Na deze break-up leerde Yasmine Mohamed al snel kennen en waren ze niet meer bij elkaar weg te slaan. Ze zijn al regelmatig in zowel Marbella als Nederland gespot. Tussen de twee lijkt het dus eigenlijk heel erg goed te gaan. Hoe het is met de vriendschap tussen Mohamed Ihattaren en Zakaria Aboukhal weten we helaas niet.

Hieronder een aantal foto’s van de nieuwe vriendin van Mohamed Ihattaren:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmine (@iitsyasmine)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmine (@iitsyasmine)