Huis in Dordrecht heeft een bijzondere kinderkamer

Het is weer zover: er is een rare Funda vondst opgedoken en die moeten we natuurlijk wel even laten zien. Van buiten zul je niet vermoeden dat er ook maar iets aparts is aan dit rijtjeshuis in Dordrecht. Sterker nog, het ziet er zelfs een beetje saai uit. Zowel de voor- als achtertuin bestaan eigenlijk alleen maar uit tegels.

Van binnen zul je in eerste instantie waarschijnlijk blij verrast worden. Het huis heeft een mooi, modern interieur met een goede afwisseling van donkere en lichte kleuren. De keuken is duidelijk nog niet zo heel oud en een glanzend grijs. Beneden is er nog niets bijzonders te bekennen.

Ook de eerste en tweede verdieping zijn zeker niet verkeerd: er zijn maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. In een van de badkamers vind je een whirlpool bad, er is een inloop regendouche en de meeste kamers hebben rolluiken en airconditioning. De kamers zijn ook overduidelijk geverfd en ingericht door iemand met in ieder geval een beetje gevoel voor interieurdesign.

whirpool bad badkamer

Het erotische behang op de muur van een kinderkamer

En dan kom je bij een toch wel enigszins bizarre kamer: een van de kinderkamers heeft namelijk een wel heel bijzonder behang. Je vindt hier niet alleen een nostalgisch kleedje op de vloer en een teddybeer in  een stoel, maar ook een nogal schaarsgeklede dame op de muur. Tenminste, haar achterwerk en benen. Aan de hak van een van haar schoenen is haar “ondergoed” gehaakt. Wat zou de reden voor deze erotische muur zijn?

bizarre kinderkamer in huis funda

Wie graag een kijkje in het huis wil nemen – bijvoorbeeld om te kijken of deze muur inderdaad in de kinderkamer te vinden is – zal helaas teleurgesteld moeten worden. Het huis is namelijk al verkocht onder voorbehoud. Het stond te koop op Funda voor €350.000. Zouden de nieuwe bewoners de muur behouden of overschilderen? Zie hieronder meer foto’s:

keuken funda

woning funda