Het kopen en verkopen van Peter Gillis

We zien Peter Gillis natuurlijk regelmatig op op de buis in zijn eigen serie ‘Massa is Kassa’. Hierin zien we hoe hij voornamelijk zijn dagelijks leven invult nadat hij een vette bankrekening heeft door al zijn vakantieparken.

De afgelopen tijd hebben wij het ook al een aantal keer over hem gehad waarbij hij verschillende dingen kocht en verkocht. Hij verkocht namelijk twee vakantieparken, zijn welbekende camper en zijn Rolls-Royce. Maar daarvoor kocht hij een kasteel, een hele luxe villa en een hele dikke Ferrari.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Vakantiepark verkocht voor een paar miljoen

De twee vakantieparken zijn verkocht aan Europarcs. Het gaat om vakantiepark Zilverstrand. Dit was 650 duizend vierkante meter groot en volgens Quote is het verkocht voor een gigantisch bedrag van 9,2 miljoen euro. Gekeken naar de grote van het park heeft onze Peter 14,15 euro gekregen per vierkante meter. We spreken over twee parken, maar die 9,2 miljoen euro geldt alleen voor Zilverstrand in Mol. Het bedrag waarvoor het andere vakantiepark verkocht is, is voor ons niet duidelijk. Het is wel duidelijk dat we van een gigantisch bedrag spreken als het om beide parken gaat, zo’n tientallen miljoenen.

Peter blijft zelf actief

Peter Gillis is zeker van plan om nog een aantal jaar actief te blijven, bij zijn vakantieparken dan hé. Maar hij wil zeker meer vakantieparken gaan verkopen in de toekomst. Eerder vertelde hij in de Quote al over de verkoop van zijn twee vakantieparken: “Met deze verkoop doe ik hele goede zaken en houd ik een perfect en gevarieerd aanbod van topbestemming voor betaalbare vakanties dichtbij. Ik heb een uitstekende relatie met de familie Vos en beschouw de verkoop als een partnershop en er zal worden samengewerkt. In de toekomst gaan er meer parken worden verkocht, maar ik heb geen haast. Ik wil nog zeker tien jaar actief blijven.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Ondanks de verkoop blijft Peter dus nog actief meewerken aan zijn vakantieparken.

Peter heeft natuurlijk een luxe villa gekocht, maar om deze bizarre redenen mag hij deze nog niet in.