De nieuwe villa van Peter Gillis

Peter Gillis lijkt zijn villa te hebben verkocht en het ziet er naar uit dat het nog wel een aantal jaren gaat duren voordat hij eindelijk in zijn nieuwe kasteel in België kan gaan wonen. Maar natuurlijk heeft de man van ‘Massa is Kassa’ wel een plaats nodig om deze tijd te kunnen overbruggen.

 

Daarom kocht hij voor maar liefst 4.750.000 euro een villa in Pelt, een plek die voorheen Neerpelt heette. Hij tikte het geld wel af, maar is nog steeds geen eigenaar van het pand. Hoe komt dat nou? In 2017 werd het lijk van zakenman Marcel van Hout gevonden in de achtertuin van deze villa. Zijn vrouw wordt ervan verdacht opdracht te hebben gegeven voor de liquidatie.

Achteraf gezien lijkt de aankoop van Gillis niet heel erg slim te zijn. Justitie heeft namelijk beslag gelegd op de villa. Pas wanneer de vrouw wordt vrijgesproken kan de overdracht plaatsvinden. Dan pas is Peter Gillis officieel de eigenaar van het pand. Misschien kan hij de overbruggingsperiode hier niet eens doorbrengen.

peter-gillis-moordvilla
Bron: BekendeBuren

De desbetreffende villa is wel van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het huis over een zwembad, autolift, een bar, een wellnessruimte en een bioscoopzaal. Wij snappen wel dat Peter Gillis dus huis per se wilde hebben, maar toch lijkt het niet zo slim. Vooral niet als plek om te kunnen overbruggen als je er toch niet in kunt.

Nu is er één gelukje dat erbij komt kijken. De huidige villa van Peter Gillis en zijn vriendin Nicole is nog niet definitief verkocht. Dus ze kunnen altijd nog bij hun oude stekkie terecht. Of ze zullen toch echt moeten afwachten totdat de vrouw in vrijgesproken zodat ze de nieuwe villa eindelijk kunnen betreden.

Zie de website van Bekendeburen voor meer foto’s van de villa.